Whiteaway Rabattkode

www.whiteaway.no

30% avslag på utvalgte varer hos WhiteAway.no med denne rabattkode
RABATT20
Whiteaway.no tilbyr gratis levering til hele Norge, når varen skal leveres på gateplan
Hvis du skal kjøpe minimum to eller flere varer til ditt nye hus eller kjøkken kan du kontakte Whiteaway og få et uforpliktet tilbud

Alltid god service hos hvitevaregiganten WhiteAway!

WhiteAway er en av Skandinavias største forhandlere av hvitevarer på nett. Og med en kundeservice som er åpen på hverdager fra kl. 9-21, er det tydelig at de er opptatte av å være tilgjengelig for sine kunder hvis disse skulle ha noen spørsmål eller hvis det skulle oppstå problemer med bestilling, leveranse eller selve produktene. Selv om du alltid finner lave priser på produktene i nettbutikken, skjer det fra tid til annen at det er salg og kampanjer hos WhiteAway. Det kan være i form av WhiteAway rabattkoder eller andre gode tilbud som du ikke kan gå glipp av. Og det gjør du heller ikke hvis du skriver deg opp som mottaker av nyhetsbrev. Da får du nemlig tilgang til eksklusive rabatter før alle de andre kundene som ikke har registrert seg. I tillegg holder du deg oppdatert på alle nyheter innen hvitevarer og kjøkkenutstyr. Du kan også følge WhiteAway på sosiale medier for å holde deg oppdatert på kampanjer og nyheter.

Er det på tide å bytte ut vaskemaskinen eller tørketrommelen med en ny?

Da tar du selvfølgelig den digitale turen innom nettbutikken WhiteAway. Her finner du et bredt utvalg av hvitevarer og blant dem er selvfølgelig produkter som har vunnet best-i-test-kåringer. Når du har funnet det produktet som du var ute etter, er det bare å gå til kassen i nettbutikken. Her må da en eventuell WhiteAway rabattkode fylles inn, og så er det bare å betale og deretter vente på leveringen. WhiteAway har alltid rask leveranse, og hva du må betale i frakt avhenger av om du ønsker pakken båret inn i huset, installering og montering av produktet, samt retur av gammelt produkt. De detaljerte prisene for disse tjenestene finner du lett tilgjengelig i nettbutikken.

Et bredt utvalg av varer hos WhiteAway

Men det er ikke bare hvitevarer og kjøkkenutstyr du finner i denne nettbutikken. Her er det faktisk også et bredt utvalg av produkter til personlig pleie: temperaturmåler, hårføner og badevekt for å nevne noe, i tillegg til at du også vil finne blant annet luftrensere og ventilatorer i sortimentet. Følg med på nyhetsbrevet for å gjøre salgskupp, så finner du kanskje en hvitevare eller et annet produkt til en latterlig billig pris hos WhiteAway!

Lignende butikker