ViaPlay Tilbud

www.viaplay.no

Serier, filmer og tv hos Viaplay for 99 kr/mnd. Helt uten bindingstid!
Prøv Viaplay gratis i en måned - uten bindingstid!
Se Champions League, Premier League, Serie A, LA Liga, Ligue 1, NHL, Formel 1™ og golf i verdensklasse med Viaplay Sport

Nyt en ny verden av filmer og TV-serier med Viaplay

Se for deg dette scenarioet: Du våkner relativt groggy etter en fuktig kveld på byen. Det eneste du klarer å tenke på, er å fortære en burger i joggedressen på sofaen mens du ser en film eller to. Da er det kjipt å måtte dra ut for å leie en DVD, eller laste ned en film i halvgod kvalitet. For bare en brøkdel av prisen du ville ha betalt for å leie en film digitalt, kan du få ubegrenset tilgang til filmer og TV-serier via Viaplay. Du kan faktisk laste ned filmene til din data eller nettbrett og se på disse uten tilgang til internett! Perfekt for en togtur eller en filmkveld på hytta. Eller for barna i baksetet, så slipper kjøreturen til bestemor og bestefar å virke så lang som den er.

De beste filmene finner du hos Viaplay!

Og med et Viaplay tilbud kan filmopplevelsen bli enda billigere. Registrer deg som kunde og du får tilgang til unike tilbud. Hos Viaplay kan du se både amerikanske storfilmer, klassiske kultfilmer og kritikerroste favoritter, samt svært mye mer. Og utvalget, det blir bare større og større. I kategorien TV-serier finner du også et svært variert tilbud. Liker du å se på livsstilsprogrammer, matlaging eller krimserier, eller foretrekker du god, gammeldags amerikansk drama? Da er virkelig Viaplay den perfekte abonnentstjenesten for akkurat deg.

Viaplay tilbud – registrer deg nå!

For å få tilgang til andre tilbud, må du være kunde hos Viaplay. Via en registrert e-postadresse holder du deg informert om alle nyheter som kommer inn, og det er ganske mange, samt de ulike tilbudene som gjøres tilgjengelig for Viaplays kunder. Dette er familieunderholdning på sitt beste, og det beste er at du kan ta den med deg hvor enn du drar! Det er ikke mulig med TV-en for å si det sånn. Ta en titt innom nettsiden i dag og se hva du allerede går glipp av. Kanskje finner du alle sesongene av din favorittserie tilgjengelig? Da har du ikke et sekund å miste. Registrer deg som abonnent hos Viaplay med det samme! God fornøyelse til hele familien!