Storytel.no Rabattkode

www.storytel.no

Prøv Storytel gratis i 14 dager! Tusenvis av lydbøker og e-bøker på mobilen.

Bli abonnent hos Storytel.no med det samme!

Som abonnent har du ikke bare ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker, lesing av e-bøker inngår også i abonnementstjenesten. På denne måten kan du enkelt veksle mellom lesing og lytting via mobiltelefonen din når du er på farten, eller fra dataen hjemme i godstolen. Du kan velge mellom titusenvis av titler, både på norsk, svensk og engelsk. Med over 100 000 betalende kunder i Norden, er det ingen tvil om at Storytel.no er en tjeneste som mange mennesker setter pris på. Det beste med lydbok er at du kan ta den med deg hvor som helst, det samme gjelder for så vidt for e-bøker også, ettersom du enkelt laster disse ned på din smarttelefon eller nettbrett. Noen foretrekker kanskje den gode gamle papirboka, men man må ikke glemme miljøaspektet ved å lese bøker digitalt.

Sikre deg kampanjer og Storytel.no rabattkoder!

Som abonnent får du også tilgang til eventuelle kampanjer og Storytel.no rabattkoder som legges ut. Disse løses inn via en lenke på nettsiden. Du kan faktisk få et gratis prøveabonnement hos Storytel.no på 14 dager, og dette burde være nok tid til å finne ut av om denne tjenesten er noe for deg eller ikke. Når man går rundt i byen, går tur i skogen eller mens man sitter på toget er alle perfekte tidspunkt for å sette på en spennende lydbok. Storytel.no åpner en verden for deg som du ikke viste eksisterte, og de forsøker å hele tiden holde seg oppdatert på nye titler, slik at du som kunde har tilgang til det nyeste som slippes på markedet.

En verden av boktitler venter på deg!

På Storytel.no kan du trykke på "boktips" i menyen på forsiden og få forslag til hva du burde lytte til. Her finner du nyheter og bestselgere, samt kommende titler som du kan glede deg til. Hvis det er spesielle titler du leter etter hos Storytel.no, kan du bruke søkefunksjonen for å lettere finne disse. Uansett om du foretrekker lydbøker eller e-bøker, er det ingen tvil om at Storytel.no er en abonnentstjeneste du burde benytte deg av og at det er et selskap som bare kommer til å vokse seg større og større med årene. Bli kunde og ta del i eventyret nå!