Lenson Rabattkode

www.lenson.com

50 kr rabatt ved første kjøp for nye kunder
f8isuo
10 % rabatt på hele sortimentet og fri frakt
L23n7M
10 % rabatt på makeup ved kjøp av fargelinser
Fri frakt ved kjøp av 4 pakker linser

Linser i alle farger og fasonger finner du hos Lenson!

Enten du er ute etter dagslinser, månedslinser, fargelinser, toriske linser eller progressive linser, så finner du et fantastisk utvalg av disse produktene i Lensons nettbutikk. Hvis du ikke ønsker å kjøpe linser, tilbyr Lenson et bredt utvalg av briller og solbriller i sitt sortiment. Konseptet til Lenson er at det skal være enkelt å bestille linser hos dem, samt at det skal være billig. To aspekter de fleste kunder setter pris på når de handler på nett. Det geniale med Lenson er at de også tilbyr abonnement på linser. Dette passer perfekt til deg som kanskje er litt distré og tidvis glemmer å legge inn ny bestilling. Her slipper du å gå tom for linser. Du betaler ikke ekstra for linsene, og du kan til enhver tid avslutte abonnementet. Besøk Lensons nettside for å lese mer om denne avtalen.

Slik bestiller du enkelt linser hos Lenson.

Dette er en like enkel som prisgunstig affære. Du velger linsetype, fyller i styrkene på linsene, oppgir så navn og betalingsmåte. Hvis det er første gang du bestiller linser hos Lenson, får du faktisk en Lenson rabattkode på kr 50! Denne må du huske å fylle ut når du handler, og du finner informasjon om hvor du finner rabattkoden på Lensons nettsider. Etter at bestillingen er fullført, er det bare å vente på leveransen som vanligvis tar mellom 2-3 arbeidsdager. Hvis du legger inn ordren før kl. 14, sendes pakken din allerede samme dag. Enkelt og greit, ikke sant?

Lenson rabattkoder og andre tilbud på linser og briller

Er du for eksempel ny kunde, får du en rabattkode når du handler. Denne henter du enkelt på deres nettsider. For å få gode kampanjer hvor du kan spare en del penger, lønner det seg å holde seg oppdatert på hva som rører seg i nettbutikken. Stikk innom med jevne mellomrom, eller følg selskapet på sosiale medier. Det finnes mange muligheter for å alltid holde seg informert om kampanjer og salg på linser og briller fra store internasjonale produsenter. Hvis du starter i dag, unngår du å gå glipp av morgendagens store tilbud. Hva venter du på?

Lignende butikker