InkClub Rabattkode

www.inkclub.com

Gratis blekkpatron til de fleste Epson og Canonskrivere
Gratis fotopapir til HP og Lexmark-skrivere

Hold deg oppdatert på blekkpatroner hos inkClub!

Det er vel ingenting som er mer irriterende enn at blekket tar slutt idet du skal skrive ut noen viktige papirer som du trenger akkurat nå. Derfor er det lurt å ha blekkpatroner eller toner i bakhånd slik at du slipper dette problemet. Med bare noen tastetrykk kan du kjapt og enkelt bestille hjem ekstra patroner faktisk før du trenger dem. inkClub har over 4 millioner kunder fra 14 forskjellige land. De vet altså hva de driver med. Hvis du bestiller før kl. 12, sendes varene ut samme dag. Det koster 49 kr i frakt uansett størrelsen på pakken, sjekk nettsiden deres for detaljert informasjon om forsending. Du kan også utsette betalingen i hele 10 dager, noe som er perfekt for deg som trenger produkter med det samme, men som for eksempel ikke for lønning før om ei uke. Som vanlig har du 30 dagers angrerett på produkter du handler hos inkClub.

Alt du trenger til både kontor, hjem og deg selv finner du hos inkClub!

La deg inspirere av alle de praktiske produktene du finner i nettbutikken inkClub. Kanskje oppdager du noe du ikke visste du trengte, men som likevel vil gjøre hverdagen din hakket enklere? Hos inkClub finner du også et bredt utvalg av batterier, produkter til rengjøring, enten det er til kjøkkenet eller bilen, samt mye mer. Ta for eksempel en titt under kategorien hygiene hvor du finner en rekke skjønnhetsprodukter til både ham og henne. Hold utkikk etter en inkClub rabattkode med jevne mellomrom. Man kan aldri helt vite når disse legges ut, men hvis man holder seg oppdatert på hva som skjer på nettsiden, har man større sjanse til å få tak i en mens den ennå er gyldig.

Rabatter og kampanjer hos inkClub

Som i alle andre nettbutikker, finner du ofte salg, tilbud og kampanjer hos inkClub. Så hvis du ikke har en inkClub rabattkode for hånden, er det garantert andre aktuelle kampanjer hvor du kan gjøre skikkelige kupp både til deg selv, kontoret og hjemmet. Aldri mer tomme blekkpatroner, handle inn et lager fra inkClub med det samme, så slipper du irriterende problemer når patronene er tomme!