Choice Hotels Rabattkode

www.choicehotels.no

20 % rabatt på hoteller. Gjelder ved booking av minst 2 netter og minimum 14 dager før ankomst.
LINT1
Alle aktuelle tilbud hos Choice Hotels
20 % rabatt når du booker ditt hotellrom minst 14 dager i forveien. (ankomst torsdag – søndag, minst to netter på rad)

Choice Hotels – en suksesshistorie!

Det hele startet i Norge i 1990 med bare fire hoteller, elleve år etter, i 2001, har antall hoteller økt til 138. Og i 2004 åpner det første hotellet utenfor Norges grenser, nærmere bestemt i Stockholm. Dette er også året hvor Choice Hotels blir til fem selvstendige hotellkjeder: Clarion Collection, Clarion Hotel, Comfort Hotel, Quality Hotel og Quality Resort. Per dags dato teller antall hoteller 150. Det er altså ingen tvil om at Choice Hotels er kommet for å bli. Hvis du er mye på farten, vil det absolutt lønne seg å bli medlem av Nordic Choice Club. Med dette medlemskapet vil du motta de beste tilbud og hotellpriser.

Med Choice Hotels velger du et hotell som tar samfunnsansvar

Hvis du velger å bo på et av hotellkjedene i Choice Hotels, er du garantert god standard i alle ledd. I tillegg til å tilby høy kvalitet til sine kunder, har hotellgiganten engasjert seg på andre områder ved å gi tilbake til de som har mindre og tiltak for å ta vare på miljøet. Dette samfunnsansvaret resulterte i et signaturpartnerskap med UNICEF i 2008, der de gjennom prosjektet Free to Grow skal bidra til å beskytte barn fra overgrep, utnytting, mishandling og vold. Tidligere har de også vært engasjerte i prosjektet Water for Life i blant annet Malawi, Madagaskar og Nepal.

Skaff deg en Choice Hotels rabattkode og få rabatt på opphold!

Choice Hotels garanterer alltid beste pris til sine kunder, men dette betyr ikke at det ikke er mulig å være så heldig å få oppholdet enda billigere. Med en Choice Hotels rabattkode har du sjansen til å få nettopp dette. Hvor og når en slik rabatt gjøres tilgjengelig, er vanskelig å si. Men det lønner seg absolutt å være kunde hos Choice Hotels, samt å følge med på hva som skjer på deres nettside og e-postene du mottar når du booker rom. Kanskje det er på tide å reise litt rundt i eget land i sommer? Da er Choice Hotels et ypperlig valg for overnatting. Her får du nemlig komfort, kvalitet og etisk ansvar i ett og samme hotell, hva er det vel ikke å like med det? Bestill et fantastisk rom på Choice Hotels sine nettsider med det samme, så har du noe å se fram til!