Tanum Rabattkode

www.tanum.no

Som studentkunde på Tanum.no, får du alltid fri frakt i august og september.
Fri frakt med Schenker Privpak

Enkel og trygg netthandel hos Tanum

Det er selvfølgelig svært trygt å handle hos Tanum, og leveringen av pakkene går som regel relativt kjapt. Etter at ordren har blitt registrert hos Tanum, tar det vanligvis 2-5 virkedager før du har pakken i postkassen. Hvis du har bestilt utenlandske titler, kan leveringen ta noe lengere tid, opp mot 14 dager. Når du bestiller bøker for over 295 kr, sendes pakken portofritt som B-post eller servicepakke, alt ettersom om den veier over 1 kg eller ikke. Handler du under denne prisen, tilkommer porto på kr 29. Hvis du bor på Svalbard koster en forsendelse 150 kr. Når du blar deg gjennom titlene hos Tanum, er det vanskelig å ikke bruke penger. Spesielt fordi de har så mange gode tilbud på bøker. Hvis du for eksempel har en Tanum rabattkode blir enkelte titler billigere. Du trykker bare titlene som faller i smak hjem til deg, og ikke mange dager senere kan du starte på nye leseopplevelser!

Hvor finner jeg Tanum rabattkoder?

Disse rabattene vil gjøres tilgjengelig på Tanums nettsider. Du kan også følge nettbutikken på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de nyeste titlene og eventuelle salgskampanjer. En bok er den perfekte gave til den som har alt, så hvorfor ikke kjøpe inn bøker til dine kjente og kjære i julegave? Leseopplevelser kan man aldri få nok av, så dette er nok en gave som kommer til å glede de fleste. I tillegg er en bok noe man kan bruke igjen og igjen, med andre ord så er det virkelig en investering.

Student fra høsten av? Da finner du et bredt utvalg av studentbøker hos Tanum!

Du kan faktisk spare litt penger på å kjøpe titlene du trenger til studiet på nett. Sjekk ut om Tanum har akkurat de bøkene som du trenger til de fagene som du skal ta. Kanskje er du så heldig å finne en tittel til en skikkelig god pris? Eller er du kanskje ute etter hobbybøker? Da vil du også finne et bredt utvalg av dette hos Tanum. Denne nettbutikken jobber hardt for å kunne tilby deg de nyeste titlene til den beste prisen, så ta turen innom i dag og bli kunde her. Det kommer du sikkert ikke til å angre på.