ROOM21 Rabattkode

www.room21.no

Alle aktuelle varer på salg hos ROOM21
Kampanje innredning hos ROOM21
Fri frakt ved kjøp over 1000 kr hos ROOM21
Kampanje møbler hos ROOM21
Kampanje belysning hos ROOM21

Enkel bestilling og leveranse av varer hos ROOM21

Det tar ikke lange tiden fra din bestilling er registrert til du mottar pakken i posten. For lagervarer beregner ROOM21 en leveringstid på mellom 2-7 virkedager. Hvis produktene du har kjøpt er bestillingsvarer, kan det ta mellom 2-15 uker, avhengig av hvilke produkter som bestilles. Det kan altså hende at du må smøre deg med litt tålmodighet før du har bestillingen din i hånden. Men hva gjør vel det? Heter ikke ordtaket at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves? Mens du venter på at den nye sofaen du har bestilt hos ROOM21 skal bli levert, kan du jo bla deg gjennom sortimentet i nettbutikken for å hente inspirasjon til hvordan du ønsker å innrede rommet du har pusset opp eller rommet du ønsker litt forandring i. Hvis du mot formodning skulle ønske å sende noen av produktene i retur, tar du først kontakt med kundeservice som deretter vil sende deg en fraktseddel. Returporto er det kunden som står for.

Alt du trenger til fantastisk dekorerte rom finner du selvfølgelig hos ROOM21

Planlegger du å pusse opp ett eller flere rom i boligen din? Da trenger du kanskje også nytt og lekkert interiør. Det finner du selvfølgelig hos ROOM21. Hvis du klikker på nyheter-kategorien i menyen, får du oversikt over det nyeste som har kommet inn i nettbutikken. Du kan velge mellom flere titalls skandinaviske og internasjonale varemerker som garantert kommer til å sette prikken over i-en i stua eller på soverommet ditt.

ROOM21 rabattkoder, kampanjer og andre tilbud i nettbutikken!

Som abonnent av nyhetsbrevet mottar du informasjon om tilbud og ROOM21 rabattkoder. Det lønner seg absolutt å kikke innom nettbutikken i ny og ne for å se hvilke fantastiske varer som er på tilbud. Her har du sjansen til å gjøre noen gode innkjøp, spesielt hvis du smir mens jernet er varmt. Det er også mulig å kjøpe gavekort i nettbutikken. Dette er den perfekte gaven til den som er opptatt av interiør, men som likevel kanskje har såpass spesifikk smak at man ikke ønsker å ta sjansen på å kjøpe en interiørdetalj eller lignende. Med et ROOM21 gavekort kan jo mottakeren velge selv akkurat det den vil ha.