Platekompaniet Rabattkode

www.platekompaniet.no

Alle aktuelle kampanjetilbud hos Platekompaniet.no

Hold deg oppdatert på kampanjer og salg hos Platekompaniet

For hvis du melder deg på nyhetsbrevet til Platekompaniet, blir du automatisk med i trekningen av et gavekort på kr 1000, og det er vel en ganske grei velkomstgave? I tillegg til denne fantastiske muligheten, holder du deg oppdatert på alle kampanjer som kjøres i nettbutikken via nyhetsbrevet deres. Det er store muligheter for salgskupp når det er tilbud hos Platekompaniet, så det gjelder å smi mens jernet er varmt. Når du er abonnent på nyhetsbrevet får du også tilgang til Platekompaniet rabattkoder. Når disse legges ut gjelder det nemlig å være kjapp.

Slik handler du hos Platekompaniet – kjapt, trygt og enkelt

Det koster bare 30 kr i frakt når du handler hos Platekompaniet. Hvis forsendelsen din blir sendt som A-post, vil den være hjemme hos deg innen 1-3 virkedager etter at du har mottatt en ordrebekreftelse per e-post. Å handle i nettbutikken er en enkel affære, du klikker bare på de varene du ønsker å kjøpe, fyller deretter inn navn og leveringsadresse og betaler til slutt med kredittkort. Hvis du registrere deg som bruker, slipper du å fylle ut denne informasjonen igjen neste gang du skal handle i nettbutikken. Når ordren din har gått igjennom, mottar du en bekreftelse på dette per e-post. Vanligvis har du pakken din med CD-er, DVD-er eller bøker innen få dager. Det hele er like trygt som det er enkelt, og disse produktene er bare noen få tastetrykk unna deg.

Bli abonnent hos Platekompaniet allerede i dag

For å få tilgang til Platekompaniet rabattkoder, må du altså abonnere på nyhetsbrevet deres. Dette gjøres svært enkelt på Platekompaniets nettside, så det er ingen grunn til at du ikke skal registrere deg som mottaker allerede med det samme. Deretter kan du bla deg gjennom alle de flotte og prisverdige produktene som finnes i nettbutikken. Dette er også det perfekte stedet å kjøpe julegaver. Hvem liker ikke musikk, filmer og bøker? Man kan i alle fall si at de to førstnevnte er noe de fleste mennesker setter pris på. Sjekk ut det varierte sortimentet som passer til både musikk-, film-, spill- og bokentusiaster. Du kan også kjøpe spillkonsoller hos Platekompaniet, og det til en markedskonkurrerende pris, selvfølgelig.