Nelly Rabattkode

www.nelly.com/no/

Fri frakt ved kjøp over 199 kr fra Nelly
Alle aktuelle produkter på salg og tilbud hos Nelly

Herlige moteklær til en billig penge hos Nelly

Nelly er nettbutikken for deg som liker å ha et bredt utvalg av moteklær tilgjengelig på ett og samme sted. Den passer også godt for deg som setter pris på å kunne handle både billige og dyrere klær. Hos Nelly kan du velge mellom vakre sommerklær i lyse pastellfarger som bikinier, saronger, sommerkjoler, skjørt, topper og strandhatter – alt du trenger for å se smashing ut på stranden i sommer. Men du kan også være tidlig ute og handle inn klær til vinteren. Hvis du ønsker å se hva som akkurat har kommet inn i butikken, ettersom det faktisk daglig legges ut nye klær, er det bare å trykke på nyheter-kategorien i menyen på forsiden. Her finner du også topplisten som forteller deg de mest populære produktene for tiden. Hos Nelly finner du masse inspirasjon til å sette prikken over i-en på din personlige stil, det er bare å sette deg ned og bla deg gjennom tusenvis av lekre plagg.

Enkel netthandel og rask leveranse!

Siden Nelly faktisk er en av Nordens største nettbutikker for mote, har de selvfølgelig perfeksjonert kjøps- og leveransesystemet sitt. Det vil si at du er garantert en trygg og enkel netthandel, samt en kjapp leveranse. Hvis du handler for over 199 kr, er frakten gratis hos Nelly. Hvis du mot formodning ikke skulle like klærne du har kjøpt tilkommer en returporto på kun kr 45. På Nellys nettside finner du mer informasjon om hvordan du går frem for å sende produkter i retur.

Salg og kampanjer i en av de beste nettbutikkene for mote!

Hvis du har en Nelly rabattkode, tastes denne inn når du er i kassen i nettbutikken. Nelly kjører til stadighet kampanjer på en rekke moteklær, så du vil alltid ha muligheten til å gjøre ordentlige kupp enten du har en Nelly rabattkode eller ikke. Under salg-kategorien i menyen finner du enkelt fram til alle varene du kan få til en rabattert pris. Ofte kjører Nelly svært billige, men kortvarige kampanjer, så det gjelder å være raskt ute hvis du vil sikre deg godbiter til en billig penge. Ved å titte innom butikken i ny og ne holder du deg oppdatert på hva som skjer.

Lignende butikker