Ellos Rabattkode

www.ellos.no

40% rabatt på dyreste varen + fri frakt til alle nye kunder hos Ellos

Et fantastisk utvalg hos nettgiganten Ellos

Foruten å selge klær, sko og tilbehør til både ham, henne og barna, har Ellos også et bredt utvalg av elektronikk og skjønnhetsprodukter, samt utstyr og interiør til hjemmet ditt. Her kan du mer eller mindre handle alt du trenger i samme slengen, noe som garantert gjør innkjøpet billigere ettersom du slipper fraktpris fra ulike nettbutikker. Drøm deg bort i fantastiske interiørprodukter til den nyoppussede stua, eller bla deg gjennom rader av vakkert tilbehør til solbrun sommerhud. Hvis du skal slå kloa i gode tilbud, som for eksempel en Ellos rabattkode, gjelder det å følge med på hva som skjer i nettbutikken.

Andre supre tilbud hos Ellos

Det er ikke bare utstyr og klær som Ellos kan tilby sine kunder. Du kan også søke om privatlån på opptil 20 000 kr uten sikkerhet med en nedbetalingstid på opptil fem år. Du velger selv hva du ønsker å bruke pengene til. I tillegg til dette, har de også et utvalg reiser tilgjengelig på sin nettside. Og som kunde hos Ellos får du selvfølgelig en ekstra god pris på reisene du bestiller. Men har du en Ellos rabattkode også, kan det hende at denne kan benyttes til å kjøpe disse produktene også. Følg med på informasjonen som legges ut på nettsiden for å holde deg oppdatert på hva rabattene kan brukes til.

Slik fungerer netthandelen hos Ellos

Det er selvfølgelig like trygt som det er enkelt å handle hos Ellos. Du legger varer i handlevognen, betaler og venter på leveranse. En normalpakke, det vil si en pakke under 20 kg, leveres ca. 7-10 dager fra bestillingsdato, og du må betale kr. 49,90 i fraktpris. For deg som ikke klarer å vente så lenge på de nye klærne, finnes det et kjappere alternativ. Hvis du bestiller før kl. 12 mandag til torsdag og søndag, eller hele dagen fredag eller lørdag, kan du for kr 69 ekstra få pakken din levert som ekspress, det vil si levert neste dag. Sjekk ut nettbutikken med det samme, kanskje er du så heldig å finne en Ellos rabattkode tilgjengelig slik at du kan handle inn sommergarderoben til en fantastisk pris! En verden av mote venter på akkurat deg.

Lignende butikker