DFDS Seaways Rabattkode

www.dfds.no

Velg sjøveien - slipp kø, kom uthvilt frem till København. Fra 1800 kr for 2 voksne og 2 barn med bil en vei.

Hva kan DFDS Seaways tilby sine kunder?

Når du reiser med DFDS Seaways kan du bo i helt vanlige lugarer, men for den som liker å bruke penger på det lille ekstra, tilbyr de også et mer eksklusivt boalternativ: suiter med basseng på balkongen. Dette er altså cruiseskip tilpasset enhver lommebok. Og er du så heldig å få tak i en DFDS Seaways rabattkode, kan kanskje drømmereisen din bli billigere enn først antatt. Om bord på skipene finner du fantastiske restauranter med buffeter du bare kan drømme om, samt barer som serverer forfriskende øl og nydelig vin. På cruiseskipet Pearl Seaways finnes det også et Casino om bord, så her har du også muligheten til å vinne store penger i tillegg til å nyte et fantastisk opphold. Hvis du ønsker å reise på cruise med barn, finnes det mange fasiliteter for barna, som for eksempel spillerom, barne-disco og bassenger. Dette avhenger litt av hvilket cruiseskip man reiser med. DFDS Seaways tilbyr også muligheter for konferanser om bord, med plass til opptil 46 deltakere og IT- og AV-utstyr tilgjengelig. Perfekt for business-reisen også!

Slik reiser du med DFDS Seaways

Reiseruten mellom Oslo og København tar ca. 17 timer, og er en perfekt start på et helgeopphold i København. Du kan også bestille hoteller i København via DFDS Seaways. Hvis du ikke ønsker å bli i København i mer enn et par timer, kan du ta båten tilbake samme dag. Da blir turen en perfekt helgetur om bord på et flott cruiseskip, bare avbrutt av noen timer til shopping i København. Det høres vel ikke så ille ut? Din reise med DFDS Seaways bestiller du på deres nettside, og har du en DFDS Seaways rabattkode, så må denne brukes idet du betaler for turen.

Bestill en ferietur med DFDS Seaways med det samme

En deilig og avslappende tur på sjøen venter på akkurat deg. Ta med deg partneren, barna eller gjengen på et uforglemmelig opphold hos DFDS Seaways. Det organiseres også ulike gruppeturer for deg som ikke ønsker å reise alene, og man kan også feire jubileer eller bursdager om bord. DFDS Seaways er rett og slett det perfekte rederiet for deg som setter pris på valgmuligheter når du skal bestille reise.