Adlibris Rabattkode

www.adlibris.com

Som studentkunde får du alltid fri frakt på alle bestillinger!
Bestillinger fra Adlibris som overstiger 270 kr leveres alltid fraktfritt!

Adlibris – billige bøker for små og store lesehester

En bok er den perfekte gave til den som har alt, for man kan aldri få nok leseopplevelser. Hos Adlibris finner du Norges største utvalg av bøker, så her kan du kjøpe både de nyeste bøkene som ligger på bestselger-listene, samt eldre utgivelser fra din favorittforfatter. Det er svært enkelt å handle i Adlibris nettbutikk. Alt du trenger å gjøre er å legge de ønskede varene i handlekurven, deretter kan du opprette en brukerkonto, logge inn på denne og se eventuelle Adlibris rabatter som tilkommer. Hvis du handler for over 279 kr er bestillingen fraktfri, mens du betaler kr 29 i frakt for bestillinger under denne summen. Det lønner seg altså å kjøpe flere bøker i samme slengen. Og med en Adlibris rabattkode, kan du handle inn favorittbøkene dine eller barna til svært gunstige priser. Det gjelder bare å følge med på hva som skjer i nettbutikken, så sikrer du deg rabattene og tilbudene når de legges ut.

Bøker, leker og hobbyutstyr – stort utvalg hos Adlibris

Foruten å selge 10 millioner titler til leseglade nordmenn, har Adlibris også et svært stort utvalg av hobbyartikler. Så uansett om du er en ivrig strikker, puslespillegger eller kanskje hobbykunster, så finner du nok det du er ute etter hos Adlibris. Her kan du også finne flotte gaver til både barn og barnebarn, som for eksempel treleker, dukker og kosedyr.

Adlibris rabattkode – få enda billigere bøker

Hvis du har en Adlibris rabatt, kan du taste inn denne når du har kommet til kassen på nettbutikken. Adlibris selger i utgangspunktet billige bøker, og de har ofte salg, men hvis du i tillegg har en rabattkode, så vil du kunne sikre deg svært billige bøker på nett. Det gjelder å følge med på hva som skjer på Adlibris sine nettsider, for da kan du sikre deg en Adlibris rabattkode akkurat idet den legges ut. Her kan det være en del penger å spare, spesielt hvis du handler inn gaver til jul for eksempel. Og hva er vel bedre enn å være ferdig med julegavene lenge før snøen legger seg på bakken? Netthandel er like behagelig som det er trygt, og med dette utvalget av bøker vil du garantert ikke angre.

Lignende butikker