Adams Matkasse Rabattkode

www.adamsmatkasse.no

Opp til 50 % rabatt på første matkassen fra Adams Matkasse

Adams Matkasser – noe for både liten og stor

Adams Matkasse tilbyr fire forskjellige matkasser der innholdet varier fra uke til uke, så det er gode sjanser for at du finner en kasse som passer deg og din familie helt perfekt. Du kan velge mellom Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen og Fri for-kassen. Sistnevnte er egnet for deg med for eksempel laktose- og/eller glutenintoleranse. Du kan velge om du ønsker tre eller fem middager i kassen, og hvis du ønsker Originalkassen eller Fri for-kassen, kan du tilpasse de til enten to eller fire personer, mens barnekassen passer til deg med en familie på fire til seks. Ekspresskassen er helt perfekt i en svært hektisk hverdag. Her får du ingredienser til oppskrifter som bare tar mellom 15-25 minutter å lage. Uansett hvilken kasse du velger, så er det garantert at Adams Matkasser inneholder sunne og varierte råvarer til middager som går relativt raskt å tilberede. I tillegg til middagskassene, kan du også bestille en fruktkasse med variert og deilig frukt for en sunn og aktiv hverdag.

Slik går du frem for å bestille Adams Matkasse

Dette er en svært enkel prosess: Du bestiller og betaler på nettet, Adams Matkasse leverer deretter din ønskede kasse med oppskriftshefte på døren din hver mandag mellom kl. 16-22. Hvis du ikke er hjemme i dette tidsrommet, vil kassen bli plassert et trygt sted og du får en SMS om at den er levert. Når du bestiller Adams Matkasse blir du automatisk abonnent, men det er ingen bindingstid, så du kan når som helst avbestille abonnementet ditt. Dette gjøres enkelt via Mine sider på nettsiden til Adams Matkasse.

Adams Matkasse rabattkode – mat av kvalitet til en lavere pris

Det gjelder å følge med på nettsiden til Adams matkasse, for plutselig kan du være heldig å få tak i en rabattkode som kan gi deg et fint tilbud på utvalgte matkasser. For hvis man bruker denne rabatten riktig, kan det nemlig være en del penger å spare. Følg med på hva som skjer for å sikre deg en Adams Matkasse rabattkode når den legges ut, så er du garantert sunn, lekker og ikke minst billigere middager i en travel hverdag for både deg og din familie. Enklere blir det faktisk ikke.